Paardensport spelen op Instagram

In Nederland is het wellicht niet de meest populaire sport, maar moet zeker niet vergeten worden. In andere landen is paardensport een stuk bekender en wordt het ook meer bekeken. In Nederland is voetbal de grootste sport en hier wordt ook op social media het meeste mee gedaan. Hoe kun je ervoor zorgen dat mensen ook aangetrokken worden tot paardensport in Nederland en dat ze dit net zo uitgebreid gaan volgen als de bijvoorbeeld voetbal? Een manier om dit te bewerkstellen zal moeten gebeuren via social media. Als we de platformen langsgaan springt er een in het bijzonder uit, namelijk Instagram! 

Waarom Instagram? 

Instagram is een onderdeel van de verschillende social media platformen die veel gebruikt worden. De afgelopen jaren heeft het zich flink ontwikkeld en staat nu hoog aangeschreven als platform. Mensen kunnen een foto of video delen met anderen, vervolgens liken en deze kan uiteindelijk weer gedeeld worden met anderen. Soms zegt een foto meer dan 1000 woorden, de perfecte gedachte voor Instagram. Het dient in dit geval als een hulpdienst. De beheerders kunnen foto’s hierbij delen van sporten waarbij de handicap wordt getoond maar op een aantrekkelijke manier. Mensen moeten namelijk gestimuleerd worden om verder hierbij te gaan kijken. Dit zal ertoe leiden dat ook de paardensport aantrekkelijker wordt voor de kijker en het ook meer waardering krijgt die het verdient. 

Waarom Chatkracht? 

Chatkracht dient hierbij als ondersteunende factor voor de bedrijven die het tegengaan. Denk hierbij aan het ontnemen van werk wat zorgt voor extra tijd. De chatspecialisten kunnen zo mensen helpen die vragen hebben over een bepaald onderwerp of mensen triggeren om ook verder te kijken dan de Instagrampagina. Het is dus een extra mogelijkheid die Chatkracht creëert voor andere bedrijven. Het levert dus voor alle partijen een win-winsituatie op, met alleen maar voordelen hierbij!