Op zoek naar een freesletter?

lasersnijden1-1170x500Bent u ook op zoek naar een freesletter? Wilt u in een bepaald materiaal een freesletter laten zetten? Als dit zo is, dan heb ik het perfecte bedrijf voor u gevonden. Al een tijdje was ik zelf op zoek naar een bedrijf dat mooie freesletters in verschillende soorten materialen kon zetten. Uiteindelijk heb ik een bedrijf gevonden dat freesletters kon zetten, maar dan niet op de traditionele manier! Het bedrijf dat ik had gevonden doet dit namelijk doormiddel van lasers, want daardoor kan alles er heel gedetailleerd opgezet worden.

Duidelijke freesletters

Het bedrijf dat ik had gevonden heet Fleva Products. Eigenlijk is het bedrijf gespecialiseerd in alles wat met graveren te maken heeft en dat was ook de reden dat ik het bedrijf had gevonden. Op de website stond aangegeven dat ze frezen doormiddel van lasers en dat vond ik heel erg interessant. Toen ik een paar voorbeeldjes had gezien van letters die door een laser waren gemaakt was ik helemaal om.

Tijdens een telefonisch gesprek met het bedrijf heb ik het een en ander besproken en toen is mij ook gelijk een prijs aangeboden. Deze was ontzettend voordelig en daarom heb ik de bestelling geplaatst. Al snel kreeg ik het materiaal binnen dat behandelt was en dit zag er geweldig uit!