Liu Jo tassen

In 1995 werd het Italiaanse Liu Jo opgericht in Capri. Liu Jo tassen zijn speciaal voor de modieuze en moderne vrouw. Het merk staat voor elegantie en kwaliteit en willen dat de vrouwen die Liu Jo tassen dragen dat ook uitstralen. Liu Jo tassen worden dan ook gemaakt van mooie materialen van hoge kwaliteit. Het merk wordt vertegenwoordigd door Kate Moss en vindt haar dan ook goed aansluiten bij de kernwaarden en missie van het merk. Behalve Liu Jo tassen, zijn er ook riemen, portemonnees, hoeden en andere accessoires en kleding van het merk te vinden.

Stijlvol en modern

Liu Jo brengt elk seizoen een nieuwe collectie uit. Iedere keer is de collectie weer dynamisch, vrouwelijk en verrassend. Met Liu Jo tassen kan een vrouw of jongedame zich elegant en modern vertonen en geheel volgens de laatste mode. Behalve mooi en elegant, zijn de Liu Jo tassen ook nog praktisch. De collectie van Liu Jo tassen en accessoires wordt gemaakt van mooie materialen en vrolijke kleuren. Iedere vrouw kan stralen met een Liu Jo tas om haar arm.

Elegant en modern

Door aandacht te besteden aan de kleinste details en gebruik te maken van mooie en hoogwaardige kwaliteit materialen, zijn alle Liu Jo tassen uniek en hebben een eigen identiteit. Daardoor zien de producten van Liu Jo er zo elegant en verfijnd uit. Voor elk moment kun je een stijlvolle tas vinden die ook bij jouw persoonlijkheid past. Behalve Liu Jo tassen, kun je ook handschoenen, hoeden en portemonnees van Liu Jo vinden op deze website. Je kunt de producten online bestellen of via de fysieke winkel.