Leuke houtkachel Amsterdam gezocht!

Wanneer je in hartje Amsterdam woont weet je maar al te goed dat je niet tot weinig ruimte hebt om te genieten in je voortuin of wellicht je achtertuin. Amsterdam is nu eenmaal een drukke maar gezellige stad waar je heerlijk kan genieten. Nu dat ik graag een houtkachel wilde hebben ben ik op het internet gaan zoeken naar houtkachel Amsterdam. Dit ondanks het feit dat ik niet ver wil rijden voor een houtkachel, maar wel de garantie erbij krijgen dat het hier om goede kwaliteit gaat wat ik aanschaf. Een leuke design was het eerst wat ik had gezien op de website van Interschouw. Ook het feit dat de kosten voor de aanschaf van een houtkachel bij hun een stuk goedkoper was heeft mij doen beseffen dat ik hier een afspraak maken moet. Hoe lekker is het om je eigen houtkachel te hebben waar je heerlijk bij kan zitten en te genieten van de geur en warmte wat er vanaf komt? 

dsc00845

Door bij hun in de showroom te kijken werd het voor mij in ieder geval duidelijk dat ik hier een houtkachel bestellen moest. Alleen al bij het zien van de verschillende soorten was ik enthousiast geworden! Nu nog mijn man zien over te halen dat we er eentje aan gaan schaffen….