Leuke buitendouches gevonden

Vanaf het moment dat wij onze tuin hebben gerenoveerd ben ik al aan het zoeken naar buitendouches. Dit omdat we een zwembad in onze tuin hebben laten plaatsen en persoonlijk vind ik daar een douche bij horen. Helaas  viel het mij ook direct op dat de kosten voor deze douche in de winkel nogal aan de hoge kant ligt waardoor ik ervoor heb gekozen om via het internet te gaan zoeken. Mijn idee was om het via internet te bestellen zodat ik er niet de deur  voor uit hoef te gaan, uiteraard wel met de garantie dat het om goede kwaliteit gaat! Dit leidde mij dan ook naar de website van bodyfitwebshop.nl. Bij hun is het mogelijk om een goede buitendouche te bestellen en het vervolgens thuis te laten bezorgen! 

fit

Natuurlijk heb ik er wel voor gekozen om eerst elders te kijken in de hoop het nog goedkoper te krijgen. Hoe dat ik het ook zocht, ik kwam telkens weer bij hun terecht en heb toen ook besloten om te bestellen. Qua bezorging verliep het erg snel aangezien we het de volgende dag al in huis hadden!