Ik was op zoek naar een startersbaan en vond die bij Stagemax.nl

logo3Ik was begin dit jaar eindelijk klaar met mijn studie. Wat was ik opgelucht dat ik mijn diploma op zak had, alleen wat nu? Hoe vond ik na mijn studie de juiste baan? Ik wist niet goed waar ik moest beginnen. Via een vriend van mij kwam ik terecht bij Stagemax.nl. Hij vertelde me dat als ik op zoek was naar een startersbaan, ik hier waarschijnlijk wel goed geholpen zou worden.

Hij had inderdaad gelijk! Ik voelde mij enorm geholpen door Stagemax.nl. Ze zijn niet een organisatie die alleen maar vacatures plaatsen, maar bieden daarnaast ook coaching aan voor afgestudeerden. Als je dus reageert op een vacature, gaan zij eerst samen met jou in gesprek om te zien of die vacature wel bij jou en je interesses en vakgebieden past. Soms kan je daar namelijk nog behoorlijk de mist bij inschieten. Vervolgens regelen zij het sollicitatiegesprek met het bedrijf en gaven ze mij ook de nodige tips voor het sollicitatiegesprek. Enorm nuttig! Ze hebben mij in elk geval goed geholpen door me aan een goede start van mijn carrière te helpen. Ik heb dankzij hun een goede baan gekregen. Ik kan ze dan ook aan iedereen aanraden en zou de volgende keer ook van hun diensten gebruik maken.