Huur een patatkraam

eten

Een patatkraam heb ik gehuurd voor ons bedrijfsfeest. Omdat dit zo’n succes was ben ik op het idee gekomen om dit idee achter te laten op deze blog. Want wie kun je nou niet verrassen met een lekker frietje? Precies! Wij hebben voor ons 25 jarig bestaan een groot feest gegeven met al het personeel en aanhang. Gelukkig hebben wij een groot pand dus konden wij dit feest prima op locatie geven. Uiteraard was alles tot in de puntjes verzorgd met lekkere hapjes, drankjes en muziek. Maar de frietkraam heeft toch wel gezorgd voor het puntje op de “i”

patatkraam

De patatkraam was echt een succes

Iedereen werd echt enthousiast door de kraam en hierover hebben wij dan ook vele complimenten over mogen ontvangen. Overigens waren de etenswaren van deze kraam erg lekker en zelfs nog beter dan de bekende frietzaak waar ik wekelijks haal. Voor elk volgend feestje zal ik zeker aan dit goede idee denken en daarom kan ik dit ook zeker aanraden. Een feestje is gewoon niet compleet zonder friet. Neem daarom maar eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel.