Gericht op lokale internet marketing

Mijn website is nu vooral ingesteld en ingericht op lokale internet marketing. Dit heb ik bewust gedaan, omdat mijn producten regionaal zijn en het beste afgenomen kunnen worden door de mensen in de regio. Ik heb al een redelijke naamsbekendheid maar dit kan nog groeien, hier ben ik van overtuigd. Mede door deze overtuiging, ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf die mij kon helpen met deze lokale internet marketingcampagne. Het klikte meteen goed, dit vond ik gelijk, en daardoor konden we meteen actiegericht te werk gaan. Ik houd ervan wanneer mensen kwaliteit leveren en alles inzetten om de beste resultaten te krijgen. Ik vind het daarom ook erg fijn om samen te werken met dit bedrijf. Aan het eind van dit jaar wil ik een stijging van 30 procent zien en ik zet nu alles in om dit te bereiken. Ik heb te lang stil gezeten merk ik, je wordt lui wanneer je omzet gewoon prima is. Ik was daardoor vergeten dat ik veel meer kan groeien, er veel meer uit kan halen dan er nu al in zit. Ik ben dus blij met deze reminder en dat ik weer een positieve motivatie heb gevonden om harder te werken. Het gaat in ups-and-downs, en dat kan je maar beter accepteren!

logo-rp