Flat caps

Ben je op zoek naar een mooie plet om te zorgen voor een outfit met nog meer stijl? Kies er dan eens voor om een flat cap heren aan te schaffen bij hatland. Hatland heeft een groot aanbod van verschillende petten die voor veel verschillende gelegenheden gebruikt kunnen worden. Zo kun je bijvoorbeeld een flatcap dragen op het moment dat je deze wilt combineren met een was klassieker en nettere outfit, maar ook kun je de pet combineren in combinatie met bijvoorbeeld een meer moderne outfit. Zo zijn er veel moderne en stijlvolle mannen die ervoor kiezen een gave biker jeans en bikerjas te combineren met een flat cap. Een flat cap heren is dus een moderne pet en is zeker geen opa pet meer te noemen.

 Senioren

Vaak wordt er gedacht dat een flat cap heren alleen maar gedragen kan worden door oudere mensen, de senioren. Dit is natuurlijk al lang niet meer zo. Zo kun je kiezen voor een pet die bij veel jonge mensen wordt gedragen. Kies bijvoorbeeld voor de flat cap heren in de vorm van de minco of de mayfield editie. Of zoek je toch liever een flat cap heren die wat strakker is en een wat lichtere bovenkant heeft? Kies in dat geval bijvoorbeeld voor de mooie Maiko pet. Ook voor dames zijn er verschillende flat caps beschikbaar. Ideaal wanneer je als man zijnde jezelf wilt verwennen, maar ook je vriendin.

 Veel verschillende seizoenen

Flat caps kunnen zonder problemen het hele jaar door gedragen worden. Zo kun je kiezen voor een mooie frisse flat cap heren om te dragen in de zomer en in de lente. Kies in dit geval voor een van de lichtere en simpelere modellen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een meer klassiekere pet te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een visgraat model wat erg goed staat in combinatie met een mooi pak. Kortom, er is een groot aanbod van flat caps bij hatland.