Een winkel te huur Breda

Ik ben al een tijdje aan het kijken naar lege panden. Op internet zag ik een aanbod: winkel te huur Breda. De foto’s zien er goed uit en de prijs is ook fantastisch. Ik heb ze meteen gebeld en volgende week heb ik een afspraak om het pand te gaan bezoeken. Ik heb al een jaar een uitgebreid bedrijfsplan, maar ik had nog veel dingen af te handelen met mijn oude werk. Ik heb nu sinds een paar maanden echt totale vrijheid om mijn droom na te jagen. Dit begint nu ik echt een winkel ga huren. Ik ben nu ook al druk bezig met de logistiek en ik heb al twee werknemers om mij hierbij te helpen. Ik ben zo benieuwd. Ik heb er in ieder geval een groot vertrouwen in. Mijn vader is ook zelfstandig ondernemer en hij helpt mij erg goed. We hadden altijd al een goede band, maar ik merk dat hij, sinds hij mijn plannen weet, steeds dichter tot mij is komen te groeien. Ik denk omdat hij het gewoon erg leuk vind dat ik ook het ondernemerschap in mij heb. En natuurlijk weet hij dat ik nog veel moet leren, daarom vindt hij het fijn om mij te helpen.

sandship-logo-blauw