Echte handpompen besteld

vijververlichtingDe tuin van mijn oma was door een grote storm helemaal verwoest. Er was een hele grote boom in de tuin van mijn oma terecht gekomen. Mijn oma was altijd druk bezig met haar tuintje en daarom hebben wij met de hele familie geprobeerd om de tuin weer net zo mooi te krijgen als voorheen.

Handpomp

Mijn oma had altijd een aantal leuke handpompen in haar tuin staan. Helaas waren de handpompen allemaal kapot gegaan, doordat de boom er precies op was gevallen. Het leek mij daarom een leuk idee om mijn oma een handpomp cadeau te doen.

Op de website van Tuinberegeningen.nl had ik een hele mooie handpomp gezien voor een hele mooie prijs. Het was toevallig dat ik op die handpompen uitkwam, omdat ik eigenlijk onderdelen voor de vijver aan het zoeken was.

Het bestellen van de handpomp ging heel erg makkelijk. Via de mail kreeg ik een bevestiging toegestuurd en daarin stond ook de datum waarop ik de handpomp kon verwachten.

 

De handpomp werd mooi op tijd geleverd en deze heb ik direct ingepakt. Dezelfde dag ben ik naar mijn oma gereden en toen heb ik haar de pomp gegeven. Mijn oma vond het geweldig en daar was ik heel blij mee!