De oplossing voor evenementen: de toiletwagen

Evenementen en festivals worden in Nederland steeds populairder. Dit zorgt er voor dat de organisatoren steeds grotere terreinen zoeken om dit te organiseren. En je snapt het al, het wordt daardoor steeds drukker en drukker op zo een terrein. Hierdoor zit je met gigantische wachtrijen voor de toiletten waardoor jij het nog maar net kunt ophouden. Maar waarom gaan al deze organisatoren niet wat slimmer om met deze voorzieningen? We leggen je graag uit hoe dit opgepakt kan worden en wat de voordelen zijn!

Sanitaire voorzieningen

Als je aan sanitaire voorzieningen denkt, dan denk je al gauw aan plaszuilen. Deze zijn ideaal omdat er vaak 4 mannen tegelijk tegen aan kunnen plassen. Hierdoor worden de wachtruimtes minder lang. Maar de dames hebben ook goede dixies nodig om hun behoeften te kunnen doen? Als personeel wil je natuurlijk ook gebruik kunnen maken van mooie en nette voorzieningen. Daarom lijkt het ons een goed idee om gebruik te maken van de toiletwagen. Wat zijn de voordelen van een toiletwagen voor het personeel?

#1 Geen wachtrijen

Je kan als personeel heel snel en eenvoudig een toiletwagen bezoeken zonder dat festivalgangers je lastig vallen. Daarnaast heb je niet te maken met lange wachtrijen waardoor je snel weer aan het werk kan.

#2 Meer privé

Je hebt in een toiletwagen veel meer privé dan bij een plaszuil of een Dixie. Je kan makkelijker je behoefte doen zonder jezelf opgejut te voelen. We raden daarom altijd aan om minstens één toiletwagen voor het personeel klaar te zetten.

#3 Minder tijdverlies

Het is logisch dat personeel ook hun behoeften moeten doen. Maar dit kost natuurlijk tijd. Als ze, net als de rest van het festival, nodig naar de toilet moeten dan is het zonde om daar tijd aan te verspillen. Ook daaorm is een toiletwagen ideaal!