De 3 tips om goed gekleed naar een bruiloft te gaan (als man)

Staat er een leuke bruiloft voor de deur waar je simpelweg gewoon niet op kan wachten? Dan wil je er natuurlijk tip top uitzien voor die prachtige dag. Maar hoe zorg je er nu voor dat jij, als man, er geweldig uitziet. Misschien wel voor je beste vriend of familie. Daarom hebben we dit artikel bedacht om jou 3 goede tips te geven hoe jij er geweldig uit komt te zien. Lees je mee?

Maatpak (natuurlijk!)

Wat eigenlijk gewoon niet mag ontbreken is een maatpak. Met een maatpak maak jij een geweldige start. Eigenlijk is een pak het allerbelangrijkste item voor op een bruiloft als man. Een pak maakt simpelweg de man. Het nadeel aan een maatpak is natuurlijk dat het wat extra geld kost maar dan krijg je ook echt wel wat! Je broek is perfect afgesneden en je mouwen passen perfect bij jouw armlengte. Let ook goed op de kleuren van het seizoen. Als de trouwerij rond de zomer is dan moet je niet aankomen met een te donker pak.

Prachtig overhemd (op maat)

Naast dat jij een maatpak heb gekocht is het direct tijd om over te schakelen naar een prachtig overhemd op maat. De meeste overhemden zijn gemaakt op basis van gemiddelde lengtes. Waar de een meer mazzel heeft dan de ander daar is het wel handig om daar op in te spelen. Zeker als je kijkt naar de mouwen van je overhemd dan moet je dit goed aanpakken. Want als jij staat te dansen en je doet je colbertje uit, dan wil je er perfect uitzien.

Schoenen

Als klap op de vuurpijl wil je met een ander accessoire ook jouw outfit compleet maken: de schoenen. Tegenwoordig kan je hele mooie witte sneakers kopen en matchen met jouw pak. Maar als je echt voor het beste van het beste wilt gaan dan kies je voor van Bommel. We hebben nog een bonus tip: Koop Floris van bommel in de sale. Ja, je hoort het goed! Hiermee bespaar je ontzettend veel geld, tot tientallen euro’s. Google maar op “Floris van Bommel uitverkoop” en je ziet dat de meest gekochte maten direct de deur uitvliegen. Je moet er dus snel bij zijn!