Dankzij fysiotherapeut Amsterdam zuid ben ik van de pijn af

Iets waar ik enorm gek van werd waren de klachten in mijn rug. Alles wat ik deed moest ik doen met pijn en daar kon ik op gegeven moment niet meer tegen. Meerdere malen bij de huisarts geweest in de hoop iets te vinden, echter kon zij ook niks vinden. Hier kreeg ik dan ook alleen maar pijnstillers voor me wat op ten duur niet meer werkte. Uiteindelijk het besluit genomen om te gaan zoeken naar fysiotherapeut Amsterdam zuid. Wellicht dat de fysio mij van dienst kan zijn toch? Dit leidde mij naar de website van fysiocentrumamsterdam.nl.

Fysio

Snelle service

Vanaf het moment dat ik met hen contact heb gezocht verliep het erg snel. Nog geen vijf minuten later werd ik namelijk al terug gebeld om een afspraak te maken. Zou ik nu dan eindelijk eens van de klachten af komen?

Tijdens deze afspraak heeft zij eerst mijn rug los gemasseerd zodat ik flexibel genoeg beweeg. Vervolgens moest ik diverse handelingen uitvoeren waarmee ik mijn rug minder belast. Dit voelde op gegeven moment erg prettig en had ook een stuk minder pijn. Nu hopen dat het ook zo blijft!