Alles voor een groenere omgeving met BTL

In 1962 werd het Bureau voor Tuin- en Landschapsverzorging opgericht. Inmiddels zijn zij beter bekend als BTL, een gevestigde naam in de groensector. Op BTL.nl vind je alles wat je over de organisatie wil weten. Ze specialiseren zich op verschillende gebieden: ze adviseren, realiseren en hebben een bomendienst. Het bedrijf is uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 400 werknemers die ieder hun expertise kunnen verlenen in de groensector, zowel in advisering als realisering of de bomendienst. De bomendienst draait deels om advies als het gaat om bomen, maar ook om de verzorging en ziektebestrijding van bomen.

De vijf garanties van BTL

Op BTL.nl zul je zien dat BTL staat voor samen, inventief en integer. Ook leggen zij op BTL.nl uit wat hun vijf garanties zijn. Allereerst is dat het verhogen van waarde van activiteiten door groen. Dit realiseren ze door een groenere omgeving. Dat is prettiger werken, gezonder voor mensen in de directe omgeving en aantrekkelijker. De tweede garantie van BTL.nl is dat er op korte termijn gereageerd wordt via één aanspreekpunt per persoon of organisatie. BTL is expert in de groensector en zorgt dat er altijd iemand met ruime ervaring aan tafel zit in overleggen.

Kennis en expertise van BTL

BTL heeft als organisatie zijnde al meer dan 50 jaar ervaring in de groensector en kan daarmee ook vakmanschap garanderen. De vierde garantie die je vindt op BTL.nl is dat zij toekomstgerichte oplossingen bieden, waarmee zij doelen op duurzame oplossingen die een bijdragen aan een verbetering van onze planeet. Als je bij BTL.nl op zoek gaat naar een design en construct project, of kortweg D&C-project, zorgen zij dat ze je adviseren op basis van kennis en expertise. Dit doen zij door transparant te handelen.