AGF vacatures stromen binnen via recruitment

AGF vacatures: Aardappelen, groente en fruit. Mocht je, net zoals ik, werkzaam zijn in de zogenaamde AGF sector, dan heb ik iets leuks voor je. Ik heb onlangs een recruitment bureau gevonden die alle vacatures zoekt in deze sector. Zo heb ik na drie sollicitaties een vaste baan gevonden, eentje waar ik erg blij mee ben. Voorheen had ik wel wat contacten en belde ik vooral veel rond, maar ik merkte dat ik niet per se echt up to date was van alle ontwikkelingen van mijn vakgebied.

Verschillende manieren van research

Ik ben vaak iemand die alles zelf wil doen, het is denk ik een beetje koppigheid. Maar nu merk ik hoe goed het was mij gewoon aan te sluiten bij een recruitment bureau. Ik kreeg meteen veel meer info dan ik in mijn eigen research had binnen gehaald. De huidige stand van zaken binnen verschillende bedrijven en waar bijvoorbeeld dus functies vrijkwamen. Ik heb nu een enorm zelfstandige baan, met een goed salaris en ook nog eens in de buurt. Het lijkt onvoorstelbaar, maar ik heb het echt goed voor elkaar.