Aanklacht van mishandeling strafrecht advocaat

Helaas ben ik een tijdje geleden betrokken geweest bij een gevecht. Uit het niets werdt ik op straat aangevallen door vier jongens die mijn telefoon wilde hebben. Omdat ik nee zij hebben zij mij aangevallen en daardoor had ik een aantal botten gebroken. Hiervan heb ik aangifte gedaan van mishandeling strafrecht advocaat. Mijn strafrecht advocaat heeft mij bijgestaan tijdens het hele proces.

Het procespand_n

De jongens zijn gelukkig opgepakt en daarom kon er een proces gestart worden. Tijdens de rechtszaken zijn is de mishandeling strafrecht advocaat goed verdedigd. Deze vier jongens hadden geen poot meer om op te staan.

Uiteindelijk heeft de zaak geleid tot een veroordeling met een taakstraf en een schadevergoeding. De schadevergoeding heb ik ontvangen en de jongens moesten de taakstraf uitvoeren. Het is voor mij misschien niet de ideale manier voor vergelding, maar gelukkig heeft de politie de jongens kunnen vinden.

Het had namelijk ook zo kunnen zijn dat deze jongens helemaal niet gevonden werden. Als dat was gebeurt dan had ik geen schadevergoeding gekregen en dan hadden de jongens het misschien ook bij iemand anders gedaan.

Mijn strafrecht advocaat heeft zijn best gedaan. Dezelfde advocaat zou ik in de toekomst weer inschakelen als er weer zoiets gebeurt.