Voor een betrouwbare auto ga je naar occasions Kampen

Wanneer je op zoek bent naar een mooie en betrouwbare tweedehands auto ga je natuurlijk naar occasions Kampen. Nog geen half uur tijden vanaf Kampen in Dronten vindt u Oosterom Auto’s. Hier verkopen zij goedkope en tweedehands occasions hoofdzakelijk van het merk Volkswagen en Audi, maar ook andere merken worden hier verkocht. Omdat ik zelf naar een leuke tweedehands auto aan het zoeken was ben ik bij deze garage gaan kijken en inderdaad, er was hier keuze genoeg. Er was zelfs zoveel keuze dat ik op den duur echt niet kon kiezen uit twee zeer leuke auto’s. De ene auto had een schuifdak, maar de andere was voorzien van elektrische ramen. 

Ik heb een keuze gemaakt 

Omdat ik geen keuze kon maken heb ik eerst een proefrit met de auto’s gemaakt en al snel kwam ik erachter welke auto het beste bij mij paste. Ik heb gekozen voor de auto met de elektrische ramen, dat is wel zo makkelijk wanneer je op de snelweg de ramen open of dicht wilt maken. Ook de verkoopadviseur heeft mij enorm geholpen met het maken van de juiste keuze, maar natuurlijk heb ik uiteindelijk zelf de definitieve keuze gemaakt. Over een paar dagen kan ik mijn auto ophalen omdat deze eerst helemaal klaar gemaakt moet worden.