Uitvaartzorg Arnhem helpt door deze moeilijke tijden

Bij het plannen van een uitvaart komen er veel dingen op je af. Gelukkig staat uitvaartzorg Arnhem altijd voor je klaar. Veel mensen weten niet vaak wat ze moeten doen in deze situatie. Hier luisteren, adviseren en denken ze met je mee en wordt er vaak overlegt. De dagen voor en na de uitvaart, staan ze nog steeds voor je klaar. Je wensen en worden samen besproken. Uiteindelijk werken jullie samen, stap voor stap, naar een passend en persoonlijk afscheid. Tijdens het afscheid moet je meteen aan de overledene denken, en dat is de bedoeling. Ze horen graag je verhaal. Het wordt zelfs geschreven als je dat wilt. Geen enkele uitvaart is hetzelfde, bij uitvaartzorg Arnhem maken de kleinste details het verschil.

Inspiratiebronnen

Bij het plannen van een uitvaart, moet je veel keuzes en beslissingen maken. De meeste mensen weten meteen wat ze willen, maar het voorkomen dat je op zoek bent naar inspiratie. Je bepaalt zelf waar je afscheid wilt nemen van je dierbare. Ze bieden je verschillende mogelijkheden om afscheid te nemen. Het kan in een aula zijn of ergens in de natuur. De keuze is aan jou! 

Hieronder heb je wat inspiratie voorbeelden:

  • Uitvaartthema’s: Bourgondisch, DIY (Do It Yourself), ecologisch, modern, romantisch of traditioneel.
  • Uitvaartlocaties: Het regelen van een uitvaartlocatie kan gedaan worden door uitvaartzorg Arnhem. Kasteel, café, in de natuur, museum of in de eigen tuin.
  • Muziek: Kies muziek die past bij de overledene of wat over het algemeen past bij het afscheid.

Uitvaartkist: Ecologisch, wade of wikkelkleed.