Boot huren Rotterdam? Goed idee!

Lijkt het je heerlijk om met een bootje over de Rotterdamse wateren te varen op een mooie dag, maar heb je zelf geen boot? Dan is het een hartstikke goed idee om eens een bootje te huren. Een boot huren Rotterdam hoeft geen rib uit je lijf te kosten en levert je bovendien een heerlijke dag op het water op. Misschien wordt je zelfs wel een tintje bruiner! Lees gauw door, dan vertellen we je alles over het huren van een bootje in Rotterdam.  

De mooiste wateren 

Rotterdam als havenstad heeft ontzettend veel mooie plekjes waar je kunt varen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de wateren die door de stad lopen, of de Kralingse plas? Deze wateren zien er prachtig uit en zullen je het idee geven dat je in het buitenland op vakantie bent.  

Geen vaarbewijs nodig 

Wist je dat je pas een vaarbewijs nodig hebt wanneer je een boot gaat besturen die 15 meter of langer is? Dit betekent dat je bijna iedere huurboot die geschikt is voor de Rotterdamse binnenwateren gewoon kunt huren zonder vaarbewijs. Een kwestie van afspreken, afrekenen en afmeren dus! Zo zit je in een handomdraai gezellig op het water en hoef je je niet druk te maken om een eventueel vaarbewijs. Hoe je de boot precies dient te besturen wordt je van te voren vaak door de verhuurder uitgelegd waarna je meteen kunt wegvaren, want zo moeilijk is het besturen van een bootje niet! 

Boot huren Rotterdam? Zeker doen! 

Dus, wil je graag eens gaan varen met een gehuurde boot in Rotterdam of omgeving? Dan kun je dat zeker eens gaan doen! We garanderen je dat je er geen spijt van krijgt en de hele dag met volle teugen gaat genieten van de frisse wind en het mooie water.