Wijnglazen graveren 25 jaar getrouwd

Mijn ouders zijn binnenkort 25 jaar getrouwd en ik wil een feestje voor ze organiseren. Ik heb al een beetje gecheckt bij ze of ze het een goed idee vinden en ik denk dat ze erg gelukkig ervan worden. Ze houden van feestjes, maar vinden het vaak niet fijn om het zelf te organiseren. Ze zijn best bescheiden, wat ze natuurlijk ook siert. Goed, ik zag dus op een website de optie om wijnglazen graveren. Vind je dat geen leuk idee? Ik heb nu het idee dat er dertig man komen, omdat ze nadrukkelijk hebben gezegd dat ze het klein willen houden. Nu zit ik te denken om iedereen een uniek glas mee te geven met de namen van het echtpaar. Wijnglazen graveren leek mij een uniek cadeautje voor iedereen en een speciale herinnering aan een hopelijk speciale dag. Ik denk dat het perfect gaat worden. Ik vind het namelijk echt bijzonder dat ze al zo lang bij elkaar zijn. Tegenwoordig is dit niet meer zo vanzelfsprekend en dat vind ik jammer. Wanneer je van elkaar houdt, moet je voor elkaar vechten, daar ben ik van overtuigd. Ik ben benieuwd wat ze er van vinden, maar ik denk dat ze er allemaal erg blij mee gaan zijn.

logo