Voor nieuw werk nu een NEN 3140 opleiding

Ik ben aangenomen bij een nieuw bedrijf! Hartstikke leuk, ik kreeg meteen een vast contract, waar je natuurlijk, vandaag de dag, erg blij mee mag zijn. Voordat ik kan beginnen moet ik eerst de NEN 3140 opleiding afronden. Ik ben mij er nu in aan het verdiepen en ik denk dat dit allemaal wel goed gaat komen. De opleiding wordt betaald door mijn werk, wat natuurlijk geweldig is. Ik heb drie jaar thuisgezeten en ben nu dus weer dolblij dat ik kan beginnen. Op een gegeven moment beland je in een dip, gewoon van het niks doen. Ik deed natuurlijk ook wel hier en daar wat vrijwilligerswerk, maar het is altijd fijner om een vaste functie ergens te hebben. Ik ben een echte arbeider, hou van werken en wil het graag goed doen. Mede daardoor ben ik denk ik ook aangenomen. Er zijn doorgroeimogelijkheden en ik ga hier voor, ik heb een goede motivatie. Je kan op een gegeven moment zelfs leidinggevende worden, iets waar ik ontzettend naar uit kijk. Ik begin steeds meer in mijzelf te geloven. Met de hulp van onder andere mijn vrouw ben ik weer uit de dip gekomen en kan ik zeggen dat ik weer echt geniet van het leven, van alle kleine details.

200000059