Vakantie voor mensen met verstandelijke beperking

vakantie mensen met verstandelijke beperking

 

Een vakantie voor  mensen met verstandelijke beperking, kan je boeken via Adios Reizen. Zij hebben hier een enorme keuze waar geheel verzorgde reizen naartoe gaan. Elke reiziger krijgt een eigen begeleider toegewezen, die de hele trip bij je blijft. Je kan een mooie trip naar Texel of Ameland maken, maar ook naar het buitenland gaan bestaat uit de mogelijkheden. 

Omdat wij onze moeder een geweldige reis wilden geven, leek dit een geweldige oplossing. Door een ongeluk heeft zij een handicap opgelopen, waardoor zij afhankelijk is geworden van anderen. Helaas kunnen wij haar dat niet altijd bieden en daarom was het noodzakelijk dat zij uit huis werd geplaatst. vakantie mensen met verstandelijke beperking

De reis van haar dromen

Omdat onze moeder altijd voor ons had gezorgd wilden wij wat terug doen. Daarom waren wij op zoek naar een reisbureau die een vakantie voor mensen met verstandelijke beperking organiseren. Al snel kwamen wij bij Adios Reizen uit en hier hebben wij een mooie reis geboekt. 

Onze moeder heeft de tijd van haar leven gehad en heeft heel erg genoten op haar trip naar de Bodensee. Alles was hier tot in de puntjes verzorgd en de begeleiders allemaal bijzonder vriendelijk. Zeker de moeite waard om hier de volgende keer weer mee te gaan.