Succesvolle online marketing bureau Eindhoven gezocht

Succesvolle online marketing bureau Eindhoven gezocht

Een goede online marketing bureau Eindhoven gezocht! 

Sinds een tijdje heb ik een eigen website welke ik met plezier onder mijn hoede hou. Op zich is dit erg leuk om te doen,echter wil ik deze maar al te graag zien stijgen in Google. Nu dat ik aan het zoeken ben geweest op het internet naar een marketing bureau hoopte ik het snel te vinden, beter scoren in Google wil ik maar al te graag.

websitepromotor-logo

Door via het internet te gaan zoeken ben ik terecht gekomen op de website van Websitepromotor. Dit bedrijf werkt op basis van no cure no pay wat inhoudt dat je pas een factuur ontvangt wanneer er resultaat geboekt is. Aangezien ik er niet op zit te wachten dat de kosten te hoog wordt heb ik een afspraak gemaakt met hun. Tijdens deze afspraak kon ik precies uitleggen wat ik graag wilde zien gebeuren aan mijn website. Ook de kosten kreeg ik te horen wanneer het resultaat geboekt werd. Zo heb ik ervoor gekozen om mijn website bij hun onder te brengen zodat hun ervoor kunnen zorgen om hem beter te laten scoren.

Reageren is niet mogelijk.