Rode leren jas

Leren jasjes is iets wat helemaal bij mij past. En dan vooral de beetje felle kleuren. Ik ga ervoor. Neem nou een leren jas met een mooie rode kleur. Een leren jasje van Versano in de vorm van een bikerjack is helemaal mijn ding. Werkelijk overal bij te dragen. Van een zwart, stijlvol jurkje tot een stoere jeans. Een kort leren jasje kan overal bij en blijft actueel. Mijn voorkeur gaat uit naar een jeans in een mooie blauwe kleur. Daar een mooi leren jasje op dragen en je kunt overal voor de dag komen.

Versano jasjeslogo-slide

Een rode leren jas van Versano wil ik zeker in mijn kast hebben hangen. Echt leer voor een scherpe prijs. Dit merk heeft stoere, trendy bikerjasjes die een prachtige pasvorm hebben. De 336 rode jas heeft een schuine rits met twee steekzakken. De borstzakjes zijn ook voorzien van een rits. Het lams leer is van hoogwaardige kwaliteit en voelt prettig aan tijdens het dragen. De Italiaanse snit is van een normale pasvorm en laat je figuur goed uitkomen. Dit jasje draag ik in de zomermaanden op koele dagen en avonden gewoon als jas. In de wintermaanden gebruik ik het jasje ook wel in plaats van een colbertjasje of vest naar een feestje. Zeer draagbaar dus, en komt altijd van pas.