Leren ontspannen tijdens een Mindfulness in Leeuwarden

Mindfulness Leeuwarden

Wat voel ik mij goed, sinds ik een cursus Mindfulness in Leeuwarden heb gevolgd. Elke dag kan ik even tot mijzelf keren, door middel van 2x 20 minuten even een rust moment te nemen. Hierbij ga ik op de grond zitten en sluit mijn ogen. Het is de kunst om dit 20 minuten vol te houden. Dit lukte mij totaal niet in het begin, want na drie minuten zat ik alweer om mij heen te kijken. maar naarmate de tijd vorderde en ik beter leerde om mij te ontspannen, ging het met gemak. Vaak leek het wel of ik tijd te kort had, omdat het mediteren zo een fijn gevoel geeft.  Mindfulness in Leeuwarden

Stress? Ga naar een cursus Mindfulness in Leeuwarden

Voordat ik deze stap had genomen om te leren mediteren, heb ik eerst het één en ander hierover gelezen. Via het internet ben ik op de website van nl.tm.org, terecht gekomen. Hier kan je de verhalen van verschillende mensen lezen, die deze training inmiddels achter de rug hebben. Ook veel bekende mensen hebben aan deze cursus deelgenomen, zoals, Jerry Seinfeld, Ellen Degeneres en zo kan ik nog wel even doorgaan. Allemaal hebben zij hun verhaal hier openbaar gezet en dat heeft mij de drempel over getrokken.