Een mooie picknickbank gezien

picknickbank

Tijdens het wandelen van mijn honden, kwam ik een mooie picknickbank tegen. deze wilde ik ook wel in mijn tuin hebben en besloot dan ook om op het internet te zoeken naar een dergelijke product als deze zitplaats. Zo kwam ik al vrij snel terecht op de website van HeBlad. Op de website van dit bedrijf zag ik precies de zelfde zitplaats die ik tijdens het wandelen had gezien, maar ook nog veel mooiere en besloot dan ook om er een te bestellen bij deze onderneming. Voor de prijs hoefde ik het niet te laten want die is niet hoog.

picknickbank

Binnen twee weken geleverd

Nadat ik het picknickbank besteld had bij HeBlad, kreeg ik netjes een bevestiging dat het goed was ontvangen. Twee dagen voordat de medewerkers van dit bedrijf het product kwam leveren kreeg ik dit te horen. Zo heb ik nog geen twee weken hoeven te wachten dat mijn zitplaatsen thuis werden geleverd. Omdat dit van beton is gemaakt kwam er een vrachtauto met kraan dit leveren en daarna werd die op de plek gezet waar ik wilde dat de stoel kwam. Een top service noem ik dat en daarom ben ik ook zo enthousiast over deze onderneming.