Een infraroodsauna gekocht

Ik heb een zware baan en eens per week bezocht ik dan ook een wellness resort. Hier maakte ik alleen gebruik van een sauna simpelweg omdat ik dan weer geheel tot rust kom. Echter is het wellness resorts failliet gegaan en daar baalde ik ontzettend van. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een andere mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van een sauna. Met deze vraag in gedachte bekeek ik het internet en zodoende belandde ik op de website Bodyfit. Bij deze aanbieder had ik de mogelijkheid om voor een zeer lage prijs een infraroodsauna. Dezelfde dag nam ik dan ook het besluit om deze sauna te bestellen via de bovenstaande website.

Goede kwaliteit goede service

Ikzelf ben zeer tevreden over de geleverde kwaliteit van Bodyfit. De sauna is van top kwaliteit en is fijn afgewerkt. Maar ook ben ik zeer te spreken over de verleende service. Vier werkdagen na het plaatsen van de bestelling werd de sauna aangeleverd, en volledig geïnstalleerd. Sindsdien ben ik in voorzien van een privé sauna waar ik dagelijks gebruik van maak en ikzelf kan u dan ook vertellen dat het een genot is!

infraroodsauna