Bijzonder leuke personeelsuitjes

Voor de leukste personeelsuitjes moet je eens op de website van VVC Adventure kijken. Hier zie je zoveel leuke uitjes voorbij komen, dat het een hele moeilijke taak is om hier een keuze uit te maken. Omdat ik al vaker een feest hier heb meegemaakt, weet ik hoe goed dit allemaal georganiseerd is en daarom heb ik er ook veel zin in. Want er staat eerdaags een teambuilding in onze agenda. Wat wij precies gaan doen is nog een verrassing, maar wij kregen wel de tip om extra kleding mee te nemen.  

Wat een leuke dag

Vaak zijn de personeelsuitjes van ons bedrijf saai en veel mensen nemen niet eens de moeite om hierheen te gaan. Maar toen iedereen kreeg te horen dat wij nu via VVC Adventure een dagje uit gingen meemaken was iedereen nieuwsgierig. Vooral omdat nog niet bekend was wat wij gingen doen, maar dat het een leuke dag ging worden was zeker. 

Op de afgesprorken dag en tijd had iedereen zich verzameld. Bepakt met extra kleding liepen wij naar het betreffende terrein waar ons uitje zal beginnen. Meteen werd al duidelijk waarom wij extra kleding mee moesten nemen, wij gingen vlotten maken. Degene die het verste hiermee kon varen was de winnaar.